Ju njoftojme se kualifikim si kandidat për pilot dhe pajisje me certifikatë për pilot ofrohet ne portalin e-Albania.

Ju njoftojme se, duke filluar nga dita e sotme, sherbimi i aplikimit per tu pajisur me deshmi piloti, ngritja ne kategori e pilotit dhe rinovimi i deshmise se pilotit per te gjitha portet e hapura te Republikes se  Shqiperise, do te ofrohet  vetem nepermjet portalit   e-Albania.

Linku per Aplikimet:

 

Aplikim për kualifikim si kandidat për pilot

Aplikim për regjistrim dhe pajisje me certifikatë për pilot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *