KONTROLLI SHTETËROR PORTUAL

1. Inspektimin e Anijeve me flamur të huaj

2. Inspektimin e Anijeve  me flamur të huaj për transport ndërkombëtar  të pasagjereve dhe/ose mjeteve me qëllim licensimin e tyre.