SHPALLJE VENDI VAKANT PËR 9 POZICIONE SPECIALIST KAPITENERIE (I PËRKOHSHËM Prill-Shtator), NJË POZICION SPECIALIST PER SIGURINE DETARE (I PËRKOHSHËM Prill-Shtator) DHE SPECIALIST NË SEKTORIN E REGJISTRIMIT TE MJETEVE LUNDRUESE DHE DETAREVE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *