REGJISTRI I KËRKESAVE DHE PËRGJIGJEVE

REGJISTRI I KËRKESAVE DHE PËRGJIGJEVE

Nr. RendorData e kërkesësObjekti i kërkesësData e përgjigjesPërgjigjeMënyra e përfundimit të kërkesësTarifa
124.07.2023-24.07.2023Ju lutem dua te bej nje rinovim certifikate te lundrimit te sigurte.
Mund te me thoni proceduren qe duhet ndjekur dhe dokumentat e nevojshme?
24.07.2023-24.07.2023PërgjigjieE plotëNuk ka
223.07.2023-24.07.2023Pershendetje kam nje mjet lundrues tip gomone e blere ne shqiperi ne emer tim dhe dogane te paguar, plus nje motor 8 kuajsh fuqi ,qfare dokumentesh duhen dhe ku mund te aplikoj per te marre lejen e lundrimit faleminderit23.07.2023-24.07.2023PërgjigjieE plotëNuk ka
321.07.2023-25.07.2023Kerkoj te informohem lidhur me emrin e sherbimit ne portalin e-albania, per pagesen e taksave apo detyrimeve per mjetin e vogel te lundrimit.21.07.2023-25.07.2023PërgjigjieE plotëNuk ka
401.01.2021-31.03.2021Kërkesë për informacion nga ILDKPI (611)01.01.2021-31.03.2021PërgjigjieE plotëNuk ka
501.01.2021-31.03.2021Kërkesë për informacion nga Komisini i Jashtëm i Vlersimit (33)01.01.2021-31.03.2021PërgjigjieE plotëNuk ka
601.01.2021-31.03.2021Kërkesë për informacion nga Prokuroria Rrethit Gjyqësorë Durrës(18)01.01.2021-31.03.2021PërgjigjieE plotëNuk ka
701.01.2021-31.03.2021Kërkesë për informacion nga Prokuroria Rrethit Gjyqësorë Vlorë(18)01.01.2021-31.03.2021PërgjigjieE plotëNuk ka
801.01.2021-31.03.2021Kërkesë për informacion nga Prokuroria Rrethit Gjyqësorë Fier(18)01.01.2021-31.03.2021PërgjigjieE plotëNuk ka
901.01.2021-31.03.2021Kërkesë për informacion nga Prokuroria Rrethit Gjyqësorë Tiranë(18)01.01.2021-31.03.2021PërgjigjieE plotëNuk ka
1009.02.2021Kërkesë për informacion nga Prokuroria Rrethit Gjyqësorë Sarandë(1)12.02.2021PërgjigjieE plotëNuk ka
1101.01.2021-31.03.2021Kërkesë për informacion nga Prokuroria e Posaçme Antikorrupsion (SPAK)( 4)01.01.2021-31.03.2021PërgjigjieE plotëNuk ka
1201.01.2021-31.03.2021Kërkesë për informacion nga Drejtoria e Përgjithshme e Policisë(4)01.01.2021-31.03.2021PërgjigjieE plotëNuk ka
1310.03.2021Kërkesë për informacion nga Komisariati i Policisë Kavajë(1)12.03.2021PërgjigjieE plotëNuk ka