Projekt-BLUEWBC

Drejtoria e Përgjithshme Detare ka marrē pjese në takimin e zhvilluar në datën 28 Prill 2022 në Universitetin e Malit të Zi, në hapjen e Qendrës së Inovacionit dhe Sipërmarrjes për ekonominë blu.

https://www.facebook.com/101342178137886/posts/500745861530847/

Drejtoria e Përgjithshme Detare ka marrē pjese në takimin e zhvilluar në datën 27 Prill 2022 në Fakultetin e Ekonomikut.

https://www.facebook.com/101342178137886/posts/499856354953131/

Drejtoria e Përgjithshme Detare ka marrē pjese në takimin e zhvilluar në datën 26 Prill 2022 në Fakultetin e Shkencave Teknike dhe Natyrore në hapjen e Qendrës së Inovacionit dhe Sipërmarrjes.

https://www.facebook.com/BLUE-WBC-101342178137886/photos/a.113482203590550/494931698778930

Drejtoria e Përgjithshme Detare ka marrë pjesë në takimin e zhvilluar online në 17 janar 2022.
#BlueWBC nisi me një takim që u diskutua mbi ecurinë e aktiviteteve gjatë vitit 2021 dhe për të planifikuar hapat e ardhshëm për vitin 2022. Edhe pse nuk janë të sigurt për situatën e krijuar nga Covid-19, të gjithë partnerët janë të sigurt se ky vit do ketë shumë rezultate të mira për institucionet partnere.